Mos u viktimizo, po sjell gjëra nga jashtë

by admin
Spread the love

Bledi i tha Ronaldos që të mos prishë të gjithë qetësinë e shtëpisë, por të shkoi të merret personalisht me personin që i hodhi salcë.

Ai shtoi se nuk ka moshë për të dëgjuar zhurmë gjithë kohën në shtëpi, ndaj i kërkoi Ronaldos të përballet me personin që ia bëri atë gjë.

Ronaldo i tha Bledit se ai po viktimizohet duke përmendur moshën, gjë të cilën nuk e kishte përmenduar ndonjëherë më parë.

Sipas Bledit, ai nuk ka pse viktimizohet e aq më tepër me të, ndërsa shtoi se Ronaldo edhe herën e parë dhe këtë herë që hyri në shtëpi, u rreshtua si ushtar i Luizit.

Ky i fundit shtoi se Ronaldo bën si fëmijë dhe se luan me ushqime për të bërë lojë. Ai shtoi se Ronaldo nuk ka kurajo të përballet me Luizin.

Ronaldo i tha Bledit që mos ta provokojë atë që të përmendi gjëra nga jashtë, duke shtuar se ai ka rezerva për të.

Bledi e nxiti Ronaldon të flasë dhe të tregojë çfarë të dojë lidhur me jetën e tij, por ky i fundit nuk e bëri.

You may also like