Mos ndoshta Elvana Gjata ka nisur përgatitjet e martesës

by admin
Spread the love

Këngëtarja e njohur Elvana Gjata ka një rreth mjaft të ngusht miqsh, madje dhe përzgjedh me kujdes personat që ndjek në Instagram.

Së fundmi listës së ndjekësve të Elvanës i është shtuar Gëzim Mavriç i cili kujdeset për fotot dhe videot e dasmave të shumë njerëzve në Amerikë, New York, si dhe Nicole Felicia Couture, nje dizajnere që realizon fustanet e nusërisë.

Mos ndoshta kjo tregon se Elvana është në prag të përgatitjeve të dasmës? Pasi siç tham pak më lart, jo rastësisht këngëtarja ndjek njerëz. Por deri më tani nuk ka asnjë shenjë tjetër dyshuese, kështu që përgatitjet e dasmës janë një hipotezë.

Ose ndoshta mund të jenë edhe përgatitjet për dasmën e motrës të saj Migenës, pasi edhe ajo dihet që është beqare.

You may also like