Luizi zbulon ëndrrën e madhe: Nëse fitoj Big Brother-in do të hap një…

by admin
Spread the love
1a7253ebfd94147be1a9016b1f9dc492.jpeg

Kur kanë mbetur vetëm 8 ditë nga finalja e madhe e 6 majit, banorët e mbetur në shtëpinë e Big Brother VIP kanë treguar edhe se çfarë kanë planifikuar pas përfundimit të këtij reality show dhe se çfarë do të bëjnë me lekët shpallen fitues.

Luizi i ka treguar Kristit se ka pasur gjithmonë ëndër të ketë një kopsht fëmijësh, me 4 apo 5 edukatore, një infermiere, dhe dy sanitare. Ai e konsideron një gjë shumë të madhe, pasi i duket sikur po kontribuon në rritjen e tyre.

Pjesë nga biseda:

Luizi: E kam andërr o Krist! Me hap një kopsht…

Kristi: Kopësht?

Luizi: Për zoten, gjithmonë e kam pas andërr. Me marrë 4-5 edukatoresh dhe një infermiere, 2 sanitare, 7-8 vetë staf dmth. Kamera gjithandej, se normal është përgjegjësi e madhe. Me drekë, me të tana… e kam pas andërr gjithmonë, se më duket sikur po kontribuoj në rritjen e tyre.

Kristi: Investoi mirë lekët që do fitosh.

The post Luizi zbulon ëndrrën e madhe: Nëse fitoj Big Brother-in do të hap një… appeared first on Telemedia.

You may also like