“Luizi po e përdor Tean për të bërë xheloze Kiarën, nuk janë çift!”

by admin
Spread the love

Debati mes Teas dhe Kiarës u komentua shume edhe nga opinionistja e Big Brother VIP, Zhaklin Lekatarin.

Zhaklina tha: “Çifti Luiz-Kiara, nuk është ende çift. Unë mendoj se Luizi po e përdor Tean, për të bërë xheloze Kiarën. Kur kishit marrëdheniën Luiz-Tea besoja se mes jush kishte diçka. Në fillimet tuaja, Tea mendonte se kishte një lloj “pushteti”, që mund të të drejtonte ty. Prandaj them që ajo u lëndua shumë kur ti e ofendove.

Tea: Unë vërtetë u lëndova, por nuk ndodhi për shkak se mendoja që kisha një superioritet. Kjo nuk do të thotë që unë kisha pretendiume të tjera. Ky është perceptim i gabuar.

Zhaklin: Jo nuk është perceptim i gabuar. Për dy javë, nuk bëhesh dot mik me dikë. Mendoj se ti je një vajzë inteligjente. Ti tani po bën lojën tënde. Ti don të luash me Luizin dhe Kiarën.

You may also like