Ja çfarë thonë Thaçi, Sela, Bajrami – Shqip

by admin
Spread the love

Sot Kuvendi mban mbledhjen për shkarkimin e ministrave Aliu dhe Mexhiti dhe emërimin e Bajramit dhe Demirit.

Menduh Thaçi erdhi ne Kuvend, por s’do të votojë për shkarkimin e ministrave – “Ziadini nuk e meriton të jetë në skenën politike”.

PDE vendosi të votojë shkarkimin e ministrave Mexhiti-Aliu, deputeti Bajrami: Do të përkrahim çdo propozim që është në të mirë të qytetarëve.

Sela tha që e kemi shumicën për shkarkimin e ministrave Mexhiti – Aliu. Sela komenton nënshkrimet e kuvendarëve “pro-Taravari”: Gjeste joserioze ku dalin fytyrat e puçistëve të ASH-së. Kuvendi mbahet nesër” tha mes tjerash Sela.

You may also like