I ngjante brazilianit Ronaldo dhe luajti vetëm 79 minuta në Spanjë, donte të bëhej Xhejms Bondi i pari me ngjyrë

by admin
Spread the love

Sten Kolimur dukej si një kopje angleze e Ronaldo Nazarios më shumë se 20 vite më parë. Ai mbërriti te Liverpool si yll, ishte një menu e sigurt për shtypin tabloid në vendin e tij, por grumbulloi skandale. Ai mori pjesë në filimin ‘Basic Instinct 2’ dhe luajti 79 minuta për Oviedon.

Kolimur (lindur në Stone, Angli, 1971) ishte një anekdotë e zhurmshme në historinë e klubit Oviedo. Nënshkrimi i tij në fund të janarit 2001 paralajmëroi episode të paharrueshme. Filmi ishte i shkurtër, nuk zgjati dy muaj, por mjaftoi për të rishfaqur një futbollist të veçantë.

Oli, sulmuesi kryesor i Oviedos në atë kohë, vendos kontekstin e një nënshkrimi befasues: “Ne kishim një raund të parë të mrekullueshëm. Në sulm ishim çift, por ai pësoi një dëmtim të rëndë kur u përplas me Molinën në Riazor. Më pas na tha se donte të luante rolin kryesor të Xhejms Bond, si i pari që e bënte këtë një burrë me ngjyrë.”

Ai mbërriti si yll, por në Oviedo nuk dha versionin e tij më të mirë. Ivan Ania ishte një tjetër nga ndeshjet në atë Oviedo. Trajneri aktual i Kordobës kujton se Kolimure “ishte jashtë formës dhe i ishte vënë një plan specifik. Ai ishte një djalë shumë i mirë, u shpreh sa më mirë me ne, por nga një ditë në tjetrën ai u zhduk dhe ne nuk dëgjuam më kurrë për të.

PANORAMASPORT.AL

You may also like