Grupi i Zjarrit vazhdon në Studeniçan

by admin
Spread the love

Udhëheqësi i Grupit të Zjarrit Izet Mexhiti ka bërë të ditur se takimi i radhës me mbështetësit e kauzës së tyre do jetë në Studeniçan.

Për takimi në fjalë ka folur edhe DR.Rexhep Memedi.

“Të nderuar bashkëvendas të mi të Karshiakës, bashkëveprimtarë e miq të respektuar, ju dashamirës të cilët gjithmonë keni qenë pranë meje në çdo sfidë dhe aktivitet të përbashkët,
dua t’Ju njoftoj dhe njëkohësisht t’Ju ftoj në takimin që do të mbahet në Studeniçan- Restorant Karshiaka, ditën e shtunë- 11.03.2023 nga ora 19:30.

Ashtu siç veçmë e dini, unë kisha një takim koordinues publik me deputetin e zonës z. Izet Mexhiti, me të cilin gjërë e gjatë biseduam për nevojat dhe kërkesat e përditshmë të banorëve të Karshiakës, por gjithashtu biseduam edhe për rrjedhat dinamike politike që po ndodhin në vendin tonë kohëve të fundit.
Për të diskutuar rreth temave të lartpërmendura, por edhe për tema tjera të interesit publik, ju ftoj në një bashkëbisedim vëllazëror!
Si çdoherë edhe tash do të tentojmë që gjithmonë me veprimet tona të sjellim vetëm të mira për Karshiakën dhe banorët e saj”, ka shkruar mjeku Rexhepi. (INA)Artikulli paraprak“Anëtarët e karteleve të drogës kanë pasaporta të Maqedonisë”, Mickoski flet për vrasjen e dyfishtë në Shkup
You may also like