“Grupi i Zjarrit” realizoi takim me banorët e Dollnenit dhe Krushevës

by admin
Spread the love

Grupi i ashtuquajtur i “Zjarrit” nga BDI sonte ka realizuar takim me banorët e Dollnenit dhe Krushevës.

“Në Llazhanë midis banorëve të Dollnenit e Krushevës, midis jehonave të zërit aq të çmuar të popullit, por të harruar krejtësisht nga ky ekzekutiv.

#vazhdojmë”, ka shkruar udhëheqësi i Grupit të Zjarrit Izet Mexhiti.

You may also like