FUSHE KRUJE, NDERTIMET E TERMETIT 2021 | 4K DRONE VIDEO

by admin
Spread the loveNë Fushë-Krujë po ngrihet një lagje e re, pjesë e projektit të rindërtimit pas tërmetit fatal, dhe në këtë lagje pritet të strehohen 221 familje. Do të ketë pallate me …

Lexo lajme interesante

You may also like