Etapë krejt e re për turizmin shqiptar – Shqip

by admin
Spread the love

Kryeministri Edi Rama thotë se Shqipëria turistike e promovuar në pavionin e Amerikës së Jugut gjatë panairit ndërkombëtar FITUR në Madrid dhe e përshkruar me fjalët e atyre që e kanë vizituar dhe sërish do të rikthehen për të shijuar bukuritë tona, janë shembulli më i mirë i një etape krejt të re.

Këtë etapë të re të turizmit shqiptar, kryeministri Rama e cilëson gjithashtu një kartëvizitë e prezantimit të Shqipërisë në botë si motor zhvillimi ekonomik.

“Shqipëria Turistike e promovuar në pavionin e Amerikës së Jugut gjatë panairit ndërkombëtar FITUR në Madrid dhe e përshkruar me fjalët e atyre që e kanë vizituar dhe sërish do të rikthehen për të shijuar bukuritë tona, janë shembulli më i mirë i një etape krejt të re për turizmin shqiptar si kartëvizitë prestigjioze e prezantimit të Shqipërisë në botë dhe si motor zhvillimi ekonomik gjithashtu”, shkruan kryeministri Rama.

 

 

You may also like