Çfarë ndodhi mes Brunos dhe Florjanës?

by admin
Spread the love

Takimi i parë që Florjana zhvilloi me Brunon jashtë studios shkoi keq, nga fillimi në fund.

Konkurrentja u tregua e ashpër me komentet dhe qëndrimin e saj, gjë e pranoi dhe vetë në studio.

Ajo vetë refuzoi të fliste për të shkuarën, ndërsa pyeste Brunon sa ka qenë lidhja e tij më e gjatë.

Bruno: Pse je e stepur para kamerave?

Florjana: Nuk jam mësuar akoma. Ose kur dua të flas, flasin të gjithë dhe them mirë

Konkurrenti e pyet nëse do të dijë diçka nga ai, duke vënë në dukje se takimi nuk po shkonte mirë.

Bruno: Ke ndonjë kureshtje për mua?

Florjana: Jo, kështu nuk vazhdohet kështu… (dhe më pas kërkon që pjesa të mos transmetohet)

Bruno me ironi e quajti montazhiere, ndërsa e pyeti se çfarë ka.

“Ideja është ti të më ndihmosh”, thotë konkurrentja, që po ndihej në siklet, ndërsa Brunon e acaroi më shumë shprehja që Florjana përsëriste vazhdimisht, duke e quajtur “mor shok”.

Ajo i kërkoi falje Brunos dhe tha se në një takim të dytë do të rregullojë gabimin.


Lexo lajme interesante

You may also like