BOOK BUILDING TIRANA, PUNIMET | 4K DRONE VIDEO, TIRANA 2021

by admin
Spread the loveBookBuilding ka filluar të zhvillohet në qendër të Tiranës. Është një projekt që parashikon ndërtimin e 40.000 m2 ambiente komerciale, biznesi dhe banimi, …

Lexo lajme interesante

You may also like