Arsovska me iniciativë për rikthimin e përmendores Andon Qoseto-kasapit

by admin
Spread the love
1a7253ebfd94147be1a9016b1f9dc492.jpeg

Kryetarja e Qytetit të Shkupit, Danella Arsovska, ka njoftuar se deri tek Këshilli i Qytetit të Shkupit, ka dorëzuar iniciativë për rikthimin e përmendores së Andon Lazov Janev- Qoseto, i njohur si kasapi.
“Përmendorja do të vendoset në lokacion të ri e cila gjendes mes bulevardin ‘Aleksandar Makedonski’ dhe Bulevardit ‘Belasica’ në verilindje nga rrethrrotullimi. Bëhet fjalë për një personazh mjaft të rëndësishëm historik i cili në mënyrë të padrejtë dhe tinëzare ishte larguar nga udhëheqësia e mëparshme”, ka deklaruar Arsovska, raporton SHENJA.
Ajo ka shtuar se nuk do të lejojnë që përmendorja e tij të ndryshket nëpër magazina.

MARKETING
You may also like