Ai është i marrë fund tani pa Efin

by admin
Spread the love

Pas spektaklit të ditës së shtunë, banorët janë ulur të diskutojnë dhe të komentojnë sjelljen e Luizit karshi Deas, pasi mësoi se kjo e fundit kishte nxjerrë në nominim Efin, Kiarën dhe këngëtarin. Olta tha se kjo gjë e bëri Luizin të dilte nga vetja.

Kërcënimet e këngëtarit nuk i kanë pëlqyer aspak Deas, ndërsa Tea Trifoni i tha Dea Mishelit se Luizi e quan atë ku*vë dhe të përdalë dhe i insinuon këto situata sikur janë për lojë. Kjo situatë i ka pëlqyer Efit, e cila tha se pa Efin, këngëtari merr fund.

Pjesë nga biseda:

Olta: Doli komplet nga vetja, ju zbardh buza

Dea: Më hapur se kaq? Të të thotë do të zhgarravis, do të shkel

Tea: Ai të quan k*rvë, të quan e përdalë dhe i insinuon sikur janë për lojë, ma ka bërë dhe mua këtë gjë, edhe fakti që ai i insiunon si lojë, ngjan lojtar i fortë

Olta: Unë s’e kuptoj se kë duhet të nominonte kjo

Dea: Unë e kisha shumë të thjeshtë se kë duhet të nominoja, godita grupin që nuk rrija

Olta: Ai pa Efin merr fund këtu.

You may also like