Abdullahu qeveritarëve: Kthjellnu bre, ofroni zgjidhje se nuk ju ka faj opozita po zezdita e juaj

by admin
Spread the love

Zëdhensi i PDK-së Faton Abdullahu përmes një postimi në facebook ka thënë se disa qeveritar janë duke akuzuar opozitën se është duke qëndruar prapa grevës dhe sipas tij kjo është vërtet sepse opozita është dehur nga pushteti dhe nuk po munden ta marrin vesh se është e mundshme me qenë kundër qeveris Kurti edhe dikush që është i ndershëm e i pa korruptuar.

“Disa qeveritarë po e akuzojnë opozitën se qëndron prapa grevës.
Këta nuk po gënjejnë, përnjëmend mendojnë se opozita është prapa grevës. A e
dini pse ? Sepse këta të pozitës janë dehur prej pushteti dhe arroganca nuk po
i lë ta marrin vesh se sot është e mundshme me qenë kundër Qeverisë Kurti
dikush që është i ndershëm i pakorruptuar dhe për më shumë me pas të drejtë dhe
me i pas qëllimet e mira” shkroi ai nw FB.

Nder te tjera Avdullahu u bëri thirrje qeverise qe te ofrojnë
zgjidhje për dalje nga greva sepse sipas tij opozita nuk i ka fajet.

“ Prandaj pushtetarëve ju duket apsurde si ka mundësi të gjithë
mësimdhënësit dhe jo vetëm, të veprojnë ndryshe dhe ta akuzojnë Qeverinë se e
ka gabim dhe ata kanë të drejtë. Kthjellnu bre. Mos e rreni vetëveten. Ofroni
zgjidhje se nuk ju ka faj opozita po zezdita e juaj” shkroi ai.

Postimi i plotw:

Greva dhe opozita

Disa qeveritarë po e akuzojnë opozitën se qëndron prapa grevës.
Këta nuk po gënjejnë, përnjëmend mendojnë se opozita është prapa grevës. A e
dini pse ? Sepse këta të pozitës janë dehur prej pushteti dhe arroganca nuk po
i lë ta marrin vesh se sot është e mundshme me qenë kundër Qeverisë Kurti
dikush që është i ndershëm i pakorruptuar dhe për më shumë me pas të drejtë dhe
me i pas qëllimet e mira. Prandaj pushtetarëve ju duket apsurde si ka mundësi
të gjithë mësimdhënësit dhe jo vetëm, të veprojnë ndryshe dhe ta akuzojnë
Qeverinë se e ka gabim dhe ata kanë të drejtë. Kthjellnu bre. Mos e rreni
vetëveten. Ofroni zgjidhje se nuk ju ka faj opozita po zezdita e juaj.

Lexo lajme interesante

You may also like