820 mijë euro për parkingun me kate në Tetovë, ja cila kompani e fitoi tenderin

820 mijë euro ka qenë oferta e kompanisë Eurovia nga Zhelina e cila do të ndërtojë parkingun me kate në qendër të Tetovës respektivisht pas restoran Delfinit. Kontrata në vlerë prej 820 mijë euro është nënshkruar sot dhe është publike në portalin E-nabavki.

Nga kompania “Eurovia” për portalin Shqipmedia thanë se parkingu do të ketë 1 kat dhe sipas planit duhet të përfundojë për një periudhe 1 vjeçare.

Kështu do të duket përafërsisht parkingu me kate:

Zëdhënësi i qytetit të Shkupit i reagon opozitës shqiptare përmes fotografive

Zëdhënësi i qytetit të Shkupit, Valon Salihu, përmes disa fotografive i ka reaguar opozitës shqiptare, që sot kishte mbajtur një Read more

Teuta Arifi inspekton përfundimin e punimeve në rrjetin e ri të ujësjellësit të f.Poroj

Janë para përfundimit punët për ndërtimin e tubacionit të ri të ujësjellësit të f.Poroj, nga burimi i Buxhakut deri tek Read more

Leave a Reply