Artan Grubi flet për Shpat Kasapin dhe kokainën – VIDEO

Pse ShpatKasapi këshilltar? Grubi thotë se deshi t’u japë shans të rinjve, por u dëshpërua se u kap me drogë!

Leave a Reply