Wanda e fyen keq: ‘Unë jam mbretëresha, ti shërbëtorja’! Kundërpërgjigjet Guendalina: Unë kam gati audiot dhe videot

by admin
Spread the love

Nuk reshtin skandalet e çiftit të famshë Wanda dhe Icardi. Tashmë kjo po quhet “Wandagate”.

Transeksualja Guendalina Rodriguez, që pretendon prej kohësh se ka patur marrëdhënie me Mauro Icardi-n, ka vazhduar të përhapë nëpërmjet Instagram-it mesazhet aspak të këndshme që duket se i ka dërguar Ëanda Nara.

Guendalina ka shkruar në Instagram:

“Mirëdita, ja një mesazh tjetër nga kjo zonjë aspak elegante. Tani shikoni kur të postoj audiot dhe imazhet… Deri tani kam qëndruar në heshtje”.

Këto kanë qenë disa nga mesazhet që duket se ka marrë nga Wanda:

“Vazhdo të punosh në bordello. Je një transeksuale dhe do të doje të kishe shkuar me Icardi-n, por nuk është kështu. Je një kurvë që kërkon të kapet mbas dikujt për të arritur famën, por nuk do t’ia dalësh kurrë. Unë mbretëresha, ti je shërbëtorja nëse nuk e ke të qartë. Dhe nuk ke arritur të shkatërrosh një familje. Të paralajmëroj”.

Lajme interesante

You may also like