U fol se është e sëmurë, por ja çfarë kishte Big Mama

by admin
Spread the love

Fillimisht për të u fol se vuante nga sëmundja e rëndë e kancerit, por këngëtarja vendosi të sqaronte një herë e mirë të gjitha thashethemet.

Ajo tregoi se iu nënshtrua një operacioni për heqjen e tëmthit, prej të cilit vuante prej kohësh.

“Unë isha në Turqi, fillimisht për një pjesë të emisionit tim e më pas më dolën edhe disa punë e vështirësi të tjera. Isha në një klinikë kirurgjikale, kam operuar lukthin, domethënë e kam zvogëluar atë dhe gjatë analizave mjekët kanë konstatuar se duhej të hiqja edhe tëmthin për shkak se rrezikoja”, ka sqaruar këngëtarja.

Në fakt, thashethemet për Big Mamen nuk janë ndalur asnjëherë.

You may also like