Si ta kuptoni që keni migrenë

by admin
Spread the love

Migrena është një nga shqetësimet më të përhapura, që shkakton paaftësi. Shumë njerëz vuajnë për vite të tëra nga dhimbje koke të shpeshta, pa e kuptuar se vuajnë nga migrena. Por çfarë është ajo? Migrena është një dhimbje koke e njëanshme, që zgjat nga 4 deri në 72 orë. Nis ngadalë dhe bëhet me e fortë me kalimin e orëve. Origjina e dhimbjes së kokës lidhet zakonisht me praninë e dritës, zhurmave…

Source

Lexo lajme interesante

You may also like