Shuma e frikshme që mori Harry për të shkruar biografinë e tij

by admin
Spread the love

Një pagesë mbretërore për faqe mbretërore. Libri i shumëpritur nga Harry, djali i dytë i mbretit Charles të Anglisë dhe Diana Spencer, do të publikohet më 10 janar.

Në Oborr ka frikë të madhe për zbulimet se historia e djalit të mbretit anglez, në pjesën tjetër të botës ka pritshmëri të madhe. Titulli i librit është “Spare – The Minor”, dhe është një vëllim në të cilin Princi i Windsor rrëfen jetën e tij pa kursyer për Familjen Mbretërore.

Thashethemet e para tashmë kanë filluar të dalin në të gjitha tabloidet, jo vetëm në ato angleze. Por botimi i librit rrezikon të shpërthejë më shumë se një rast diplomatik, brenda dhe jashtë Pallatit Buckingham.

Ndërkohë, Harry ka pasur mundësinë të sigurojë të ardhmen e tij, falë parapagesës të marrë për botimin e librit. Shtëpia botuese në fakt i ka garantuar Dukës së Sussex-it 20 milionë dollarë.

Për të kompensuar kostot, shtëpia botuese do të duhej të shiste të paktën dy milionë kopje të Spare, por duke marrë parasysh pritjen, rezultati mund të arrihej lehtësisht.

You may also like