Shqiptohen 31 sanksione për autobusë që kryejnë transport të nxënësve

by admin
Spread the love
31 kundërvajtje në trafik, ndërsa një automjet është dërguar për kontroll të jashtëzakonshëm teknik, është epilogu i aksionit të djeshëm policor mbi automjetet që kryejnë transport publik të nxënësve. Aksioni është kryer gjatë ditës së djeshme në periudhën prej orës 06.00 deri në ora 10.00 në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

“Kontrollet e qarkullimit për të rritur sigurinë e nxënësve nga shtëpia në shkollë dhe nga shkolla në shtëpi vazhdojnë edhe në ditët në vijim. U bëjmë thirrje të gjithëve që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e qarkullimit rrugor dhe në këtë mënyrë të gjithë së bashku të kontribuojmë në rritjen e sigurisë së fëmijëve dhe të gjithë neve”, thonë nga MPB.

 


You may also like