“Shpresojmë të fillojmë një epokë të re pas 31 marsit”/ Presidenti Erdogan zbulon vendimin drastik: Këto janë zgjedhjet e mia të fundit

by admin
Spread the love

Presidenti turk Recep Tayip Erdogan njoftoi këtë të premte se zgjedhjet e 31 marsit janë të fundit për të dhe se radhën tashmë do ta kenë mbështetësit e tij.

Teksa zhvilloi një takim me 81 përfaqësues përpara një takimi me organizatat rinore, ai dha këtë deklaratë.

“Siç e dini, 31 marsi është një pikë kthese në Turqi. Dhe në këtë pikë kthese, sytë e gjithë botës islame janë drejt Turqisë. Çfarë do ndodh në Turqi? Megjithëse ky është një gjeneral votoni. Nëse jo, të gjithë sytë janë te zgjedhjet lokale, cili do të jetë rezultati i AK Partisë në këto zgjedhje? Prandaj besoj se kauza jonë, e cila ka një rini shumë të fortë, do t’u japë përgjigjen e duhur atyre ministrave të ndryshëm në mbrëmjen e 31 marsit, sikur shpërtheu në kuti”, tha presidenti turk, sipas TRT Haber.

Duke kujtuar se deri në zgjedhje kanë mbetur edhe 22 ditë, Erdogan deklaroi se duke shfrytëzuar sa më mirë këto ditë, shpreson të kenë përgjigjen e nevojshme në kutinë e votimit.

“Unë vazhdoj punën time pa pushim. Ne vrapojmë fjalë për fjalë pa marrë frymë. Sepse për mua kjo është një finale. Me autoritetin që jep ligji, këto zgjedhje janë zgjedhjet e mia të fundit, por rezultati që do të dalë nga ky vullnet, të jetë transferimi i një besimi për vëllezërit e mi që do të vijnë pas meje. Kjo është arsyeja pse ne bëmë përgatitjet tona në përputhje me rrethanat dhe hodhëm hapin tim. Duhet të veprojmë në përputhje me rrethanat në mënyrë që të duam përgjigjen e nevojshme për shumë ministra të ndryshëm në mënyrë që ta japim atë. Mbrëmjen e 31 Marsit. Shpresojmë të fillojmë një epokë të re që nga 1 prilli”, deklaroi Erdogan.


Top Channel

You may also like