Shoferi i autobusit të NPQ-së është rrahur në Bojanë të Shkupit

by admin
Spread the love

Me datë 09.02.2023 në ora 20:40, AA (43) nga fshati Saraj-Shkup ka raportuar se në fshatin Bojanë të Shkupit, në një stacion autobusi në autobusin JSP me numër 56, të cilin e ka drejtuar pasi paraprakisht nga keqkuptimi, është sulmuar fizikisht nga H.A.(41) dhe B.D.(21), të dy nga fshati Bojane.

Pas dokumentimit të plotë të rastit, do të vijojë një dorëzim përkatës.Artikulli paraprakPolakët kanë frikë nga një fitore e mundshme e rusëve në Ukrainë: Nëse kjo ndodh, do të pasojnë luftëra të tjera
You may also like