Shënohet sot Dita e Luftës Revolucionare Maqedonase

by admin
Spread the love

Sot në Republikën e3 Maqedonisë së Veriut shënohet Dita e Luftës Revolucionare Maqedonase, andaj dita e sotme 23 Tetori (e shtunë) është ditë jo pune për të gjithë qytetarët e Maqedonisë së Veriut. Kështu njoftojnë nga Ministria për Punë dhe Politikë Sociale. Më 23 tetor do të shënohet Dita e Luftës Revolucionare Maqedonase.

“Ministria për Punë dhe Politikë Sociale njofton se në pajtim me Ligjin për festa të Republikës së Maqedonisë së Veriut (RMV), 23 tetori 2021 (e shtunë), Dita e Luftës Revolucionare Maqedonase, do të jetë ditë pushimi për të gjithë qytetarët e Maqedonisë së Veriut”, thuhet në njoftimin e MPPS-së.

Lajme interesante

You may also like