Sela e Taravari së bashku me të rinjtë e ASH-së prezantuan programin në qendër të Tetovës

by admin
Spread the love

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Zijadin Sela së bashku me nënkryetarin Arben Taravari mbrëmë në Tetovë së bashku me bartësin e listës Abdulla Osmani dhe kandifatët për këshilltarë në një aktivitet të pëbashkët në qendrën e qytetit kanë prezantuar programin për zgjedhjet e parakohshme lokale të 20 gushtit për këshillin e komunës së Tetovës.

“Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, z.Ziadin Sela dhe nënkryetari, z.Arben Taravari, bashkë me rininë, në qendër të Tetovës kanë prezentuar para qytetarëve programin “Jepi zë rinisë”.
Qytetarë të shumtë kanë mirëpritur ofertën e ASH-së dhe u japin mbështetje për guximin dhe misionin që kanë marrë.”

You may also like