“Qëndimi i Yuri Kim, jo real” Besnik Mustafaj reagon për paralajmërimin e fortë që ambasadorja amerikane i dërgoi Sali Berishës

by admin
Spread the love

Analisti Besnik Mustafaj komentoi deklaratën e ambasadores Yuri Kim që nëse Berisha do të jetë në krye të PD-së, SHBA do të ndërpresë marrëdhëniet me PD.

“Unë di ambasador shumë i vjetër në profesion se ajo është një deklaratë joreale, pasi nuk përcaktohet nga jashtë dhe nuk është e lejueshme që SHBA të ndërpresë marrëdhëniet dhe bashkëpunimin me PD që përfaqëson minimum 40% të shqiptarëve. Por nëse PD fiton zgjedhjet çfarë do të bëjë SHBA. Unë nuk njof asnjë precedent, por unë di se dhe DASH ka shumë kritika për parti të ndryshme në vende të ndryshme por në asnjë moment nuk ka ndërprerje marrëdhëniesh. Unë shikoj një tifozllëk të ambasadores ndaj Bashës”, u shpreh Mustafaj.

Lajme interesante

You may also like