Publikohet një dokument ku Rusia i referohet Kosovës si republikë

by admin
Spread the love

Ish-ministrja e Jashtme e Kosovës, Meliza Haradinaj ka publikuar një dokument në të cilin Rusia i referohet Kosovës si Republikë.

Ky dokument është i datës 27 nëntor dhe është si një lloj notë verbale, në të cilën Rusia i drejtohet MPJ-së kosovare duke iu referuar Kosovës me termin “Republikë”.

“Nëse Rusia nuk e njeh pavarësinë e Kosovës, atëherë pse ky shënim verbal i 27 nëntorit të vitit të kaluar i referohet ministrisë së Jashtme të “Republikës” së Kosovës dhe jo UNMIK-ut.

This post was published on 2021-10-23 8:16 am

FM IMAGES

FM IMAGES ALBANIA – Publikon fotografi, satire, aktua;itet, politikë, dokumenta historike, foto të personaliteteve historike, politike dhe kulturore, foto nga Lufta e I dhe II Botërore, foto të qyteteve, dhe ngjarjeve historike.
Copyright © 2021 FMimages®, All Rights Reserved.

Lajme interesante

You may also like