PROJEKTI I REHABILITIMIT TE LANËS NGA URA TEKNOLOGJIKE DERI TEK KRYQËZIMI TEODOR KEKO

by admin
Spread the loveProjekti: Vazhdimi i Bulevardit “Gjergj Fishta” dhe “Bajram Curri” dhe Rehabilitimi i Lumit të Lanës nga Ura Teknologjike deri tek Kryqëzimi me Rrugën “Teodor …

Lexo lajme interesante

You may also like