Paraja apo pasioni, cila na motivon më shumë?

by admin
Spread the love

Paraja të jep siguri dhe shprehet në vlerë numerike për atë çfarë jep.

Ajo ndërthuret me vetëbesimin tuaj dhe mund të jetë një motivues potencial, këto janë forma të ndryshme të punuarit për para, shumë njerëz mund të punojnë nga ora 9- 5 në punë jo sfiduese/ nxitëse kështu që ata mund të mbulojnë kostot bazë dhe të shpenzojnë mbrëmjet dhe fundjavat për të bërë çfarë ata duan, njofton Klan Kosova.

Disa njerëz inspirohen së tepërmi nga njerëzit me të cilët punojnë- karakteristikat e tyre, mundësitë për të bashkëpunuar dhe miqësitë në punë, njerëzit më të cilët punoni mund t’ju bëhen si të familjes dhe t’ju japin kënaqësi të pafund.

Po ashtu edhe puna që e bëni mund të jetë aq zbavitëse për ju sa që në fund nuk mbetët më punë, është e rëndësishme që të jeni të motivuar në mënyrë që edhe para dhe pasioni të kenë një balancë mes vete.

Lexo lajme interesante

You may also like