Nis sherri keq mes Ilir Shaqirit dhe Einxhelit live në Big Brother: Plak pervers

by admin
Spread the love

Einxhel dhe Iliri janë përfshirë në një konflikt të ashpër gjatë ditëve të fundit që ka vijuar edhe gjatë mbrëmjes së spektaklit të sotëm. Komunikimi mes tyre ka degraduar duke e etiketuar njëri-tjetrin edhe me epitete të tilla si: I pafytyrë, skuth, manipulatorë, fallxhore, i ligë.

Mbrëmjen e sotme Einxhel tregoi se është përpjekur gjithnjë për të ndërtuar një urë lidhëse me Ilirin. Nga ana tjetër balerini i përcaktoi gjithë tentativat e saj për afrimitet dhe komunikim vetëm për interes të lojës dhe nominimeve.

Në debat janë përfshirë edhe disa prej banorëve të tjerë. Arjola i dha të drejtë Ilirit ndërsa Donaldi u përpoq të mbronte Einxhel.

Iliri: Më je afruar prej nominimit

Einxhel: Ti aty shqetësohesh, mua nuk më intereson për nominimet

Einxhel: Duhet të tregosh më shumë pjekuri

Iliri: Nuk ma tregon dot ti pjekurinë

Einxhel: Iliri ka bërë përçarje moshore

Iliri: Ti kur erdhe nuk kishe asnjë shok

Einxhel: Iliri gjithë këtë kohë më është dukur si plak pervers që më ka ndjekur mua çdo lëvizje. Pse më quan Zhulietë?

Iliri: Sepse u bëre papritur shumë e dashur dhe ke bërë veprime të cilat mua më janë dukur të egzagjëruara.

Einxhel: Vazhdo grij sallatë.

Iliri: Nëse grij sallatë, ti krosit bar.

Lexo lajme interesante

You may also like