» “Nikoqire, i mblodhe mbathjet që lë xhiro”- Ilnisa e “thumbon” Riken, banorja ia kthen me të njëjtën monedhë

by admin
Spread the love

Ilnisa Agolli ditën e sotme ka “thumbuar” Rike Roçin teksa po bënin punët e shtëpisë.

 

Gazetarja u shpreh se të gjithë duhet të punojnë, pasi ka disa që nuk bëjnë gjë tjetër përveç se të japin mend, duke nënkuptuar Riken.

“Si puna jote që shyqyr u kujtove me mbledh mathjet dhe reçipetat që len xhiro. Tani u kujtove që të bëhesh nikoqire”- ia kthehu banorja, ndërsa Ilnisa iu drejtua duke i thënë që do ja tregojë ajo nikoqiren.

 

Pjesë nga debati:

Ilnisa: Këtu duhet të bëjnë edhe të tjerët ndonjë gjë, se nuk bëjnë asgjë përveç se japin mend

Rike: Si puna jote që shyqyr u kujtove me mbledh mathjet dhe reçipetat që len xhiro. Tani u kujtove që të bëhesh nikoqire

Ilnisa: Kush po flet?

Rike: U zgjove me u bë nikoqire

Ilnisa: Po ik moj ti se s’do ta tregoj unë ty nikoqirinë

Rike: Po e kemi parë s’ke çfarë të tregosh

Ilnisa: Aman, aman. Me kë e ke, me atë me xham apo pa xham?

Rike: Nikoqirlliku jot

You may also like