MPB gjobit 163 shoferë në Shkup

by admin
Spread the love
728x90px

MARKETING I PAGUAR POLITIK

Ministria e Punëve të Brendshme njoftoi se gjatë ditës së djeshme kanë vazhduar me aksionet e përforcuara në fushën e komunikacionit.

“Në territorin e Shkupit janë shqiptuar 163 masa prej të cilave 24 janë për tejkalim shpejtësie, 15 për vozitje pa leje, gjashtë për vozitje nën ndikimin e alkoolit”, thonë nga SPB Shkup.

Ata shtojnë se nëntë dënime janë për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, shtatë për tejkalim jo të rregullt, gjashtë për rripin e sigurisë, shtatë për kalim në të kuqe dhe 60 për parkim jo të rregullt.

MARKETING I PAGUAR POLITIK

bekimcair

Aksionet të këtilla do të ketë edhe gjatë ditëve të ardhshme.

“U bëjmë thirrje qytetarëve që t’i respektojnë rregullat në mënyrë që ta risim sigurinë në komunikacion”, thuhet në njoftimin e policisë.

MARKETING I PAGUAR POLITIK

ash-ads

Lajme interesante

You may also like