“Mos m’i prekni rrudhat. Më është dashur kohë t’i fitoj”. Thënie të veçanta nga Anna Magnani

by admin
Spread the love

“Mos m’i prekni rrudhat. Mështë dashur kohë t’i fitoj”.

“Fëmijët janë si këlyshët; duhet t’i mbash afër vetes dhe të kujdesesh për ta, nëse e dëshiron dashurinë e tyre”.

“Pasionet e mëdha, e dashura ime, nuk ekzistojnë; ato janë fantazi gënjeshtare. Ato që ekzistojnë janëdashuri të vogla që mund të zgjasin për një kohë të shkurtër ose të gjatë”.

Është e padrejtë që duhet të vdesim, thjesht sepse kemi lindur”.

Një femër e divorcuar është një femër që u martua në mënyrë që të mos punonte, por tani punon dhe nuk ka pse të martohet sërish”.

Shumë gjëra janë të dëmshme për ne, por ne i bëjmë gjithsesi”.

Ah, ndjesia që merr duke mbajtur një diamante në dorën tënde. Duket sikur të futet nën lëkurë, të djeg, merr frymë. Është njësoj si të mbash për pak kohë hënën në dorën tënde”.

“Ne luftojmë dhe rruga mund të jetë e gjatë dhe e vështirë, por do të arrijmë në fund dhe do të shohim njëbotë më të mirë. Mbi të gjitha, fëmijët tanë do të shohin një botë më të mirë”.

Lexo lajme interesante

You may also like