“Merrjani makinën dhe vriteni”, VMRO shpalos detaje nga grupi policor “XXX”

by admin
Spread the love

“Merrjani veturën dhe vriteni”, “Ndalojini veturat dhe dërgojini në kontrollim të detyrueshëm teknik”. Kështu kanë shkruar mes vete pjesëtarë të Ministrisë së Punëve të Brendshme, në një grup në viber të quajtur “XXX”, të cilat SMS i zbulon VMRO-DPMNE-ja dhe që sipas tyre policë të afërt me pushtetin e kanë krijuar këtë grup me qëllim, malltretimin, bullizëm, urdhra për lëndime fizike dhe vrasje. Mirëpo këto janë vetëm disa nga sms që ajnë shkruar në grupë, ndërsa këto VMRO thotë se i ka marrë nga vetë pjesëtarë të MPB-së.
Grupi siç thonë është i përbërë prej 14 policësh, të cilët janë shefa, komandant policie dhe policë në rolin e ekzekutueseve të partisë, transmeton SHENJA.

Lajme interesante

You may also like