Luizi i befason të gjithë, zbulon strategjinë e tij në Big Brother

by admin
Spread the love

Luizi i ka befasuar të gjithë dhe ka rrëfyer strategjitë e lojës së tij deri më sot brenda Big Brother.

Ai është shprehur se që në momentin që ka hyrë, ka dashur të gjejë një banorë me të cilin do mund të bënte humor dhe të ‘krijonte’ një personazh tek ai.  Këtë gjë e ka gjetur te Armaldo.

Sipas Luizit kjo strategji nuk do ndihmonte vetëm atë për të nxjerrë në pah humorin, por edhe Armaldon.

Ai  ka folur dhe për dashurinë e tij me Kiarën dhe kontributin që Armaldo ka dhënë për krijimin e lidhjes së tyre.

Por Luizi ka shprehur zhgënjimin e tij kur Armaldo i tha Oltës të dërgonte në nominim Kiarën, pasi nuk e priste  nga ai. Sipas tij Armaldo ka treguar pabesi.

Për sa i përket Kristit, ai është shprehur se  nëse ai do të largohej të shtunën, do i vinte shumë keq sepse Big Brother nuk do të ketë të dytë si Kristi.

You may also like