Luizi dhe Kiara kërkojnë një vend pa kamera për tu puthur (Video)

by admin
Spread the love

Kiara dhe Luizi edhe ditën e sotme e nisën me puthje e përqafime. Ata gjetën një cep, që pretendonin se nuk kishte kamera, për tu puthur pa u parë nga teleshikuesit.

Duke folur me batuta, Luizi i tha Kiarës të futej te lulet që të putheshin aty. Përqafimi dhe puthjet mes tyre zgjatën për disa sekonda e më pas ata u bashkuan me pjesën tjetër, që ishin ulur në tavolinë për të shijuar kafen e mëngjesit.

Në tre javët e fundit, Kiara e ka thyer “akullin” mes saj dhe Luizit, dhe është afruar më shumë me këtë të fundit. Shpesh herë ditët në shtëpi nisin me përqafime, dhe po me dashuri mbyllen në mbrëmje. Kliko linkun më poshtë:

Luizi dhe Kiara kërkojnë një vend pa kamera për tu puthur – Big Brother Albania Vip 2 – YouTube

You may also like