LSDM ofertë VMRO-DPMNE-së: Votoni ndryshimet kushtetuese dhe hajdeni në qeveri pa BDI-në

by admin
Spread the love

LSDM-ja me anë të një komunikate i ka bërë thirrje VMRO-DPMNE-së që të votojnë ndryshimet kushtetuese dhe më pas të hyjnë në qeveri pa BDI-së.

“Hristijan Mickoski dhe VMRO t’i mbështesin amendamentet kushtetuese, nëse vërtet kujdesen për interesat e shtetit dhe agjendën evropiane. Janë plotësuar të gjitha kushtet që vetë Mickoski i ka vënë VMRO-DPMNE-së për të mbështetur amendamentet kushtetuese. Me dorëheqjet e ministrave të BDI-së, të cilat do të hyjnë në fuqi menjëherë pas miratimit të amendamenteve kushtetuese, Mickoski dhe VMRO-DPMNE menjëherë mund të bëhen pjesë e një Qeverie në të cilën BDI nuk do të marrë pjesë dhe më pas të organizohen zgjedhje të parakohshme”.

MARKETING
You may also like