Ky bashkim është amanet për të udhëtuar drejtë Europës dhe SHBA – Shqip

by admin
Spread the love

Është zyrtarizuar sot bashkëpunimi koalicionues për Frontin Europian ndërmjet Bashkimit Demokratik për Integrim dhe Aleancën për Shqiptarët, në krye me Ziadin Selën, zgjerim ky i cili vjen disa ditë pas nënshkrimit të marrëveshjes me PDSH-në e Menduh Thaçit, Lëvizjen Populli të Skender Rexhepi Zejdit, PDE-në e Arjanit Hoxhës, me Partinë Demokratike Turke, me Partinë e Unionit të Romëve dhe me përfaqësuesit e Lëvizjes së Turqëve të Maqedonisë për Drejtësi dhe Demokraci

Lideri i ASH-së Ziadin Sela në fjalimin e tijë deklaroi se ky bashkpunim është amanet për të udhëtuar drejtë Europës dhe SHBA-së, për të mirën e shqiptarëve, për të realizuar të gjitha projektet që shqiptarët meritojnë.

Ai poashtu tha se këtë frontë nuk mundë ta fitojnë partiçkat e vogla që kanë vetëm interesin personal./tvklan.mk

You may also like