Ku do ta lind të birin Gresa Behluli?

by admin
Spread the love
728x90px

Gresa Behluli është kthyer plotësisht në vëmendjen e publikut për shkak të hitit “Numero Uno” në bashkëpunim me motren e saj Besianen, por edhe për zhvillimet në jetën private.

Fakti se do të bëhet nënë së shpejti, ka bërë që publiku të jetë i interesuar për çdo gje që ka të bëjë me të.

Në një intervistë dhënë për “Radio Vala Rinore”, këngëtarja ka deklaruar se gjatë gjithë shtatzanisë ka qenë tejet aktive, ka punuar, xhiruar dhe është ushqyer shëndetshëm.

bekimcair

Gresa Behluli ka bërë të ditur se do ta lind fëmiun në Kosovë dhe se asnjëherë nuk ka menduar për një opsion tjetër, kjo per faktin se është mjaftë e lidhur me vendlindjes.

“Kam pasur mundësi të jetoj kudo, në çdo vend të botës, por kam qendruar në Kosovë, andaj edhe të birin do ta lind këtu”, ka thënë këngëtarja që është në muajin e 9-të të shtatzanisë.


ash-ads

Lajme interesante

You may also like