Kjo është mosha kur Alketa Vejsiu është dashuruar për herë të parë dhe këta janë personat që e bënë showgirl

by admin
Spread the love

Hera herës, Alketa Vejsiu ndan kohën e lirë me ndjekësit në ‘Instagram’, duke ju përgjigjur pyetjeve të shumta të tyre. Një prej tyre ka qenë se sa vjeç ka qenë kur ka rënë në dashuri për herë të parë.

“15”, ka shkruar Alketa, ndërsa më tej ajo i është përgjigjur edhe pyetjes se kush ka qenë personi që e dalloi që vlente për çdo gjë dhe tha se ajo do bëhej shumë e suksesshme.

“Tani i Top Albanias (Dritan Hoxha). Isha 14 vjeç në audicionin e parë në Top Albania Radio. Më mori direkt në punë. I thoshte të gjithëve kam dy 14 vjeçar, Alketën dhe Dj Aldon që janë “ufo” në tansmetim. Ashtu ishim dhe në pamje asokohe në fakt. Vera Grabocka 17 vjeç, nuk u ndamq kurrë prej 20 vitesh”, është përgjigjur moderatorja./revisawho.com

Lexo lajme interesante

You may also like