Jam gati për t’u bërë nënë!

by admin
Spread the love

Selena Gomez nuk heziton t’i japë lamtumirën Hollivudit, pasi aktorja e këngëtarja ka treguar se më në fund dëshiron të martohet dhe të bëhet nënë, si  dhe se është gati të largohet nga aktrimi për t’u fokusuar në jetën e saj personale.

Sipas “Page Six”, Selena e bëri zbulimin në episodin e së premtes të podcast video TaTaTu ‘Giving Back Generation’: “Shpresoj të jem e martuar dhe të jem nënë,” u tha 30-vjeçarja prezantueseve Raquelle Stevens dhe Ashley Cook. të cilët janë edhe miqtë e saj të vjetër.

Ajo vazhdoi: “Përfundimisht, do të jem i lodhur nga e gjithë kjo, kështu që ndoshta do t’i kushtoj pjesën më të madhe të jetës sime në filantropi përpara se të qetësohem.”

Selena vazhdoi të tregojë se si duke parë gjysmëmotrën e saj 8-vjeçare Gracie Teefey duke u rritur e bëri atë të sigurt se dëshiron të bëhet prind.

“Ajo i vendos gjërat në perspektivë. Në thelb duhet ta shikoj këtë person të vogël të rritet në qenie njerëzore. Nuk ka ndjenjë më të mirë në botë. Ndihem si prind në një farë mënyre, edhe pse nuk jam,” tha Selena.

You may also like