Fik autimatikisht muzikën në iPhone pasi të ketë zënë gjumi – Geek Room

by admin
Spread the loveSa herë ju ka ndodhur te flini me muzikë ndezur dhe ne mengjes te keni baterine 0%? Ja nje zgjidhje. —— Host: Xhonald Mamo …

Lexo lajme interesante

You may also like