Fenomeni i TikTok- ut Semi Xhelili, emocionohet teksa flet për babin e rënë dëshmor

by admin
Spread the love

Semi Xhelil është një prej njerëzve më të suksesshëm në rrjetin social TikTok, kjo fal parodive që ai bënë.

Ndryshe nga herat e tjera, “Revista Kosovarja” dhe “Fama Event”, kanë realizuar Vox-Pop-in e rradhës në Gjilan, bashkë me Semi Xhelilin.

Nuk e kemi parë më herët kaq të emocionuar, por humbja e prindit është gjëja më e vështirë, dhe më e dhembshme.

Gjatë kohës së luftës babi i tij ra heroikisht, dhe sot është dëshmor. Ndërsa Semi në atë periudhë nuk kishte lindur akoma. Kjo gjë e emocioni shumë.

Emocionet e kapluan dhe nuk mund të fliste më gjatë, por si do që të jetë krenaria më e madhe është të kesh babin dëshmorë e çlirimtar të vendit.

Sigurisht që gjithë kjo krenari e tij është një emocion i madh i cili nuk mund të përshkruhet lehtë, andaj emocionet janë të forta.


Lexo lajme interesante

You may also like