ESHS: Janë regjistruar gjithsej 1.695.549 persona, 526.605 amvisëri dhe 752.916 banesa

by admin
Spread the love

Gjithsej 1.695.549 persona, 526.605 amvisëri dhe 752.916 banesa janë regjistruar përfundimisht me ditën e djeshme në orën 20:00, kumtoi sot Enti shtetëror për statistika.

Mundësia për vetëregjistrim të personave jashtë vendit, deri më tani e shfrytëzuan 199.819 qytetarë nga diaspora.
Sot është dita e 24-t e Regjistrimit 2021 dhe deri në fund mbeten edhe dy ditë aktivitete regjistruese.

Përveç në shtëpitë e tyre, qytetarët mund të regjistrohen edhe në pika të caktuara në komunat e tyre që i hapi Enti shtetëror për statistika. Lokacionet për regjistrim janë të kapshme në linkun e ESHS-së:

Lexo lajme interesante

You may also like