“Edi Ramës i bie plumb ballit” Qytetarja i bën kërkesën tronditëse Berishës

by admin
Spread the love

Në takimin e ish-kryeministrit Berisha qytetarët e Pukës kanë shprehur shqetësimet e tyre. E revoltuar një e moshuar, Zarije Dizdari tha se Rama i ka varfëruar shqiptarët, ndërsa ka pasuruar vetëm familjaret e tij.

Qytetarja: Më ban mu dha rasti Edi Ramës i bie plumb ballit, se del e rren. Ai jo vetëm fëmijët e vetë nipra e mbesa i ka siguruar duke vjedhur shqiptaret, por pse thotë që shqiptarë janë të mbrojtur dhe të pasur. Ne po vuajmë për bukë. Jo kur të marrim pushtetin, por pash zotin më autorizo mua, pa i dhënë plumb ballit nuk e lë. Për sa më ka mbetur për të jetuar, po shkoj, me e zhduk qenin.

Sali Berisha ka deklaruar se plumbi për ta është vetëm vota.

Berisha: Votën e kemi plumb ne!

Lexo lajme interesante

You may also like