Çfarë u bë me Master Planin e Bekim Salit për Çairin?

by admin
Spread the love

Kandidati i Alternativës dhe Aleancës për Shqiptarët për komunën e Çairit, Bekim Sali, gjatë paraqitjeve të tij në emisionet debative në vazhdimësi ka përmendur se idetë se si do të duket Çairi i ri i ka të përmbajtur në “Master Planin” e tij, transmeton InfoShqip

Megjithatë deri tani detaje konkrete nga ky “Master Plan” ende nuk janë shpalosur. Qytetarët janë në pritje të shohin se cilat projekte konkrete i përmban ky “Master Plan” dhe kur i njëjti do të shpaloset.

Duke e ditur se komuna e Çairit po përballet me probleme të shumta, shpresa është se në planin do të ofrohet zgjidhje për shumë çështje të cilat i tangojnë banorët e Çairit.

Sipas disa informacioneve Bekim Sali me ekipin e tij një kohë të gjatë kanë punuar në projektimin e “Master Planit” e që thuhet se do t’i jep zgjidhje shumë problemeve të komunës së Çairit./InfoShqip.com

You may also like