“Çfarë fame ka ajo që ka thënë dal nudo për 100.000 euro”, Antonela debaton me Beniadën në BB VIP

by admin
Spread the love

Banorët mbrëmë kanë ndezur një debat rreth modelimit.

Në këtë debat janë përfshirë pothuajse të gjithë banorët e shtëpisë por më të zhurmshmit ishin Antonela, Meridiani, Beniada dhe Einxhel.

Derisa në debat e sipër dëgjohet Antonela duke folur për Beniadën e duke ironizuar për shprehjen që kishte thënë më herët modelja.

” Çfarë fame ka Beniada që ka thënë dal nudo për 100.000€?”, tha Antonela.

Ndërkohë ka qenë reagimi i menjëhershëm i Beniadës e cila si në shaka i tha :”Fol për veten tate o shtrig se po ti tërheqë ato flokë”.

Theksojmë se Antonela dhe Meridiani janë dy banorët më të ri në BBV.

 


Lajme interesante

You may also like