Big Brother-vitrinë e shtëpisë publike a perversion popullor?

by admin
Spread the love

Kur kalova për herë të parë pranë një vitrine të shtëpisë publike, në Stacionin e trenit në Bruksel me 1992, u habita dhe u skandalizova njëkohësisht. Vajza e re, lakuriq, ekspozonte hiret e veta në vitrinë mu si ekspozohej malli në cilëndo vitrinë të qytetit.

Big Brother ma kujtoi vitrinën e shtëpisë publike në Bruksel, por në transmetim të drejtpërdrejtë, “live” për milion burra e gra shqiptare.

Kjo vitrinë është futur në çdo shtëpi shqiptare, herë si vitrinë islamike me falje e namaz, herë si pamje perverse të ngërthimit intim, ndërsa shqiptarët ia kanë hapur sytë vitrinës për të parë intimitetet e burrit e të gruas në shtrat mu si ata që shihnin dikur fshehtas në parkun e qytetit a prapa ndonjë lisi në mal.

Ata që shihnin çiftet në park, i quanim voajerist pervers, të sëmurë mental.

Po shqiptarët, që ndjekin intimitetet në vitrinën televizive të Big Brother, janë pervers a të sëmurë mental? Gani Mehmetaj


Lexo lajme interesante

You may also like