AXHENDA NDËRKOMBËTARE 13/02/2024

by admin
Spread the love

PARIS (Francë) – IEA mbledh së bashku ministrat e Energjisë dhe Klimës për 50-vjetorin e krijimit.

MOSKË (Rusi) – 50-vjetori i dëbimit nga BRSS të shkrimtarit Alexander Solzhenitsyn

TARRAGONA (Spanjë) – Protestë e fermerëve.

AMSTERDAM (Holandë) – ”Rijksmuseum” prezanton ekspozitën ”Frans Hals”.

ATHINË (Greqi) – Kryeministri grek takohet me fermerët.

VJENË (Austri) – Publikimi i raportit mujor të OPEC-ut.

LONDËR (Mbretëria e Bashkuar) – Publikimi nga Instituti Ndërkombëtar për Studime Strategjike i “The Military Balance 2024”.

NJU JORK – Zgjedhjet e pjesshme legjislative në Nju Jork për të zëvendësuar George Santos të përjashtuar nga Kongresi.

OKB – Takim i Këshillit të Sigurimit të OKB-së për klimën, ushqimin dhe sigurinë.

BEJRUT (Liban) – Fjalimi televiziv i liderit të Hezbollahut.

GREQI – Stadiumet e futbollit rihapin dyert për tifozët pas dy muajsh ndeshje me dyer të mbyllura./  a.jor.

The post AXHENDA NDËRKOMBËTARE 13/02/2024 appeared first on Agjencia Telegrafike Shqiptare.

You may also like